Хората, свързани с правораздаването знаят, че около съдебната система гравитират всякакви мошеници.

...
Хората, свързани с правораздаването знаят, че около съдебната система гравитират всякакви мошеници.
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Работата на политиците е да утвърждават законността

Хората, свързани с правораздаването знаят, че към правосъдната система гравитират всевъзможни мошеници. Това съобщи в „ Добро утро, Европа “ бившият вътрешен министър Емануил Йорданов. Важен е резултатът от активността им, но  Мартин Божанов-Нотариуса явно е изпълнявал ангажиментите си. В България обаче тайните общества са много очевидни, говори се дори с съответни имена и обстоятелства, допълни Йорданов.

„ Изводите са направени доста от дълго време. Още от времето на социализма съществува един всекидневен израз „ законът е врата в полето и единствено баламите минават през нея “. Това е българското правосъзнание. Работа, в това число и на политиците – може би преди всичко на тях – е да утвърждават законността и уважението към съда и закона “, уверен е юристът.

„ Виждате неуместната обстановка, при която се загатва съответно името на Делян Пеевски. От прокуратурата споделят, че той няма да бъде разпитван. Според мен, сходен разпит е наложителен. Не, че от него ще излезе нещо, само че би следвало нещата да се изяснят в тяхната целокупност “, счита той.

„ Когато приказваме за един закрит клуб, в който се влиза с електронни карти, е явно, че се основават някакви контакти, сходни на тези в тайните общества. Всички, които са били гости на въпросния клуб, нямат интерес да се разбере, че те са били там. Но е доста показателно местонахождението на клуба – наоколо до постройката на най-уродливото събитие в българското правосъдие, а точно профилираните прокуратура и съд “, уточни още Йорданов.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР